RD Urbanscape Loka : RK Gorenje Velenje 27:25 (14:13)

Posted on Posted in Utrinki

1. krog NLB lige, športna dvorana Poden, sobota 7.9.2019

URBANSCAPE LOKA – GORENJE VELENJE 27:25 (14:13)

Škofjeločani so izkoristili prednost domačega terena in presenetili Velenjčane, ki so igrali brez Mihe Kavčiča, Vladimirja Bojanića in Aleksa Kavčiča. Do sredine polčasa so pobegnili za štiri gole, kar je črno-rumenim uspelo znižati na gol zaostanka ob odmoru. Drug polčas je bil napet in izenačen, končnica pa namesto izenačenja na 26:26 ob neuspelem poizkusu Levca prinesla zmago gostiteljem s 27:25. Pri domačih sta Žan Grojzdek in Matevž Jesenko dosegla po pet golov, pri gostih je Matic Verdinek tekmo končal z desetimi zadetki.

Igralec tekme: Matevž Jesenko

Matevž Jesenko, RD Urbanscape Loka“V tekmo smo vstopili tako, kot smo se zmenili in z dobro obrambo tekmeca vseskozi držali na varni razdalji. Na koncu smo na krilih čvrste obrambe in zbranosti v napadu zasluženo zmagali.”

Zoran Jovičić, RK Gorenje Velenje: “Pričakoval sem težko tekmo. Danes nismo bili dovolj kvalitetni, da premagamo Loko. Ujeli smo se v to zanko in na koncu je tekmec zasluženo zmagal.”

RD Urbanscape Loka: Juričan, Tomac-Teržan; Vrbinc 3, Gartner 1, Dolenc 1, Grojzdek 5, Jamnik 3, Matevž Jesenko 5, Mali, Jeseničnik, Pipp 1, Aljaž Jesenko 4, Pokorn, Šibanc 1, Marinović, Atanasov 3; Trener: Robert Beguš.

RK Gorenje Velenje: Panjtar, Taletović; Celminš, Mazej, Haseljić, Tajnik, Matanović 2, Levc, Šol 3, Miklavčič 3, Drobež 2, Verdinek 10, Grmšek, Kavčič, Okleščen 5; Trener: Zoran Jovičić.

Print Friendly, PDF & Email