RK Trimo Trebnje : RD Urbanscape Loka 25 : 30 (15:18)

Posted on Posted in Utrinki

RK Trimo Trebnje : RD Urbanscape Loka 25 : 30 (15:18)

Dvorana OŠ Trebnje, gledalcev 300, sodnika Teršek (Hrastnik) in Žibret (Trbovlje).
Trimo Trebnje: Cvetko 1, Djurdjevič, Florjančič, Horžen 1, Hasić, Skol 2, Mat. Kotar 4 (3), Sikošek, Mar. Kotar 3 (1), Udovič 3, Sašek 1, Mlakar, Rozman 4, Ratajec 4 (1), Grandovec 2, Urbič.
Urbanscape Loka: Božnar, Vrbinc 2, Rakovec, Šibanc 10 (2), Gartner 2, Dolenc, Kavčič 7, Jamnik 1, U. Pipp, Juričan, Bradeško 2, M. Pipp 4, Bergant, Jesenko 2, Vrbinc, Marinović.
Sedemmetrovke: Trimo Trebnje 7 (5), Urbanscape Loka 4 (2).
Izključitve: Trimo Trebnje 10, Urbanscape Loka 10 minut.
Rdeči kartoni: /.

Rokometaši Urbanscape Loke so v tekmi 16. kroga vknjižili deseto zmago, potem ko so že na začetku povedli z 2:1 in nato vse do konca tekme proti trebanjskemu Trimu, ki je izgubil sedmič, držali prednost. Ob koncu prvega polčasa so gosti vodili za tri gole, z izjemo izida 20:22 pa se domači niso več približali.

Prvi strelec Ločanov je bil Alen Šibanc z desetimi goli, za igralca tekme pa je bil zasluženo proglašen Aleks Kavčič, ki je prejel priročno darilo.
Po koncu tekme je kapetan domačih, vratar Anže Vrbinc strnil misli: “Danes smo odigrali dobro in borbeno tekmo in na koncu odnesli zmago z vročega trebanjskega  terena. Skozi celotno srečanje smo narekovali ritem in se držali navodil trenerja. Vsak izmed igralcev, ki je stopil na igrišče, je prispeval svoj del k pomembni zmagi, ki nas je zelo približala uvrstitvi v ligo za prvaka. Naslednjo soboto (24.2. ob 20.00 uri) je na sporedu pomembna tekma proti Slovanu in ob tej priložnosti bi rad povabil vse naše navijače na tekmo v dvorano Poden. Dejmo Loka!!!

 

Print Friendly, PDF & Email