Prestižna zmaga v Novem mestu

Posted on Posted in Utrinki

Rokometaši RD Urbanscape Loka so v 11. krogu NLB Lige gostovali pri novomeškemu MRK Krka. Tekma se je po izjemno izenačenem boju skozi celo tekmo končala z rezultatom 30 :31 ( 17:16).

Domačini so bili do polovice prvega polčasa v rahli rezultatski prednosti, a nikoli niso vodili za več kot dva gola. V začetku drugega polčasa so prvič povedli za tri gole (20:17), a se Ločani niso predali. Vztrajno so jim dihali za ovratnik, najboljše pa prihranili za prelomne trenutke dvoboja in naredili popoln preobrat. Varovanci Roberta Beguša so še v 51. minuti zaostajali za tri gole (25:28), v zadnjih devetih minutah pa so naredili delni izid 7:2 in osvojili zlata vredni točki. V naši ekipi sta strelsko blestela Aleks Kavčič z devetimi in Aljaž Jesenko s sedmimi goli, pohvaliti pa velja tudi vratarja Vrbinca, ki je predvsem v drugem polčasu branil zelo dobro.

Naša ekipa bo v naslednjem, 12. krogu NLB lige gostila mariborski Branik. Tekma bo že v petek, 1. 12. 2017 v dvorani Poden.

MRK Krka: Tomič, Brajer, L. Rašo 6, Didovič 6, Okleščen 7 (1), Bevec, Pršina 1, Irman 1, Jakše 2, Udovč, D. Rašo, Papež 6 (3), Hvastja, Matko, Ban, Klobčar 1.

RD Loka: Juričan, A, Vrbinc 1, M. Vrbinc 1, Rakovec 1, Šibanc 4, Gartner 2, Dolenc, Kavčič 9, Jamnik, M. Jesenko 1, Bradeško 2, Jeseničnik, M. Pipp 3, Bergant, A. Jesenko 7 (4), Plestenjak.
Sedemmetrovke: Krka 5 (4), Urbanscape Loka 5 (4).
Izključitve: Krka 12, Urbanscape Loka 2 minuti.
Rdeči karton: /.

Print Friendly, PDF & Email