Tine Gartner #6

Aljaž Jesenko #21

Grega Jamnik #9

Matija Vrbinc #3

Matic Pipp #18

Alen Šibanc #5

Matevž Jesenko #10

Žiga Bradeško #14

Luka Plestenjak #33

Andrej Dolenc #7

Urban Pipp #11

Anže Jeseničnik #17

Andrej Bergant #19
 

Lenart Klemenčič #34

Gašper Mali #15

Miha Božnar #1

Jošt Juričan #12 Milan Marinović #35  Slika lahko vsebuje: 1 oseba, statiTim Jenko Bogdanič #27 Slika lahko vsebuje: 1 oseba, se smeji, približano in na prostemGašper Dobaj #66

 

 

Robert Beguš, trener

Blaž Pipp, vodja moštva

Špela Mezek, fizioterapevtka

Predstavitev ekipe

Članska ekipa RD Urbanscape Loka v sezoni 2018/19 nastopa peto leto v 1. A državni rokometni ligi, Ligi NLB – najvišjem rangu rokometnega tekmovanja v Republiki Sloveniji. Po končani lanski sezoni je bila ekipa še dodatno oslabljena, po vratarju Panjtarju je ekipo zapustil še najboljši strelec Aleks Kavčič, zato so morali manjkajoče igralce nadomestiti domači igralci mlajših kategorij, nekateri od njih v zadnji sezoni še kadeti. Člansko ekipo drugo leto zapored vodi trener Robert Beguš. Pred pričetkom sezone je ekipo okrepil levoroki Tim Jenko Bogdanič, ki je pred tem že igral v loški ekipi in vratar Gašper Dobaj, mladinski reprezentant, ki je na posojo prišel iz Celja.

Cilji za sezono 2018/19 so, upoštevajoč stanje igralskega kadra, obstanek v 1. ligi, pomemben cilj pa je tudi  razvijati mlade igralce in jih uvajati v igro članske ekipe, kar nam v preteklih sezonah ni uspelo.  Težko bo ponoviti uspeh iz lanske sezone, ko smo zasedli končno 5. mesto v državnem prvenstvu, kar je bil tudi za nepoznavalce veliko presenečenje.  V nobenem primeru pa se ne bomo že vnaprej predali in obljubljamo, da tekmeci ne bodo zlahka odnašali točk iz dvorane Poden.

Vabljeni na vse naše tekme v prihajajoči sezoni, še posebej v našo domačo dvorano Poden v Škofji Loki!